Muziek

amp template
Mobirise

Muziek: 
Op mijn 23ste kocht ik mijn eerste gitaar een spaanse akoustische. Vanaf toen ben ik begonnen mezelf te leren gitaar spelen.
Nu 27 jaren later heb ik redelijk leren spelen, ik zou mezelf een matige beperkte gitarist noemen die het nog steeds voor zijn plezier en voor de lol doet. Ik geniet er nog steeds van en het is leuk je grens steeds proberen te verleggen naar een beter niveau. De online lessen van active Melody helpen me daar wel bij.

ik speel heden het liefst electrisch en heb twee hele fijne gitaren. Mijn pronkstuk is mijn blauwe Fender Stratocaster (Mexico) die ik via marktplaats heb gekocht, een top gitaar ! En dan heb ik nog mijn LTD ESP st-213 ook een verbazend goede gitaar met helder geluid. Verder heb ik een VOX Valvetronix vt 40 watt vertsterker en een VOX mini5 Rhythym versterkertje van 5 watt.

Muziek : Verder vind ik het leuk om zelf nummertjes te verzinnen/schrijven en dan op te nemen. ik plaats mijn songs dan op de website van Soundclick, deze website is er voor amateur muzikanten om hun eigen nummers op te zetten, surf naar LuukdeGreefSoundclick om daar mijn 72 tot nu toe geplaatste en zelf geschreven en uitgevoerde nummers te horen. Verder zit ik ook in de Chasse Theater band, de Oude Muziek Band omdat wij ouwe lullen zijn en van oude nummers houden en die ook spelen. We repeteren als we kunnen en dat is zo'n 10x per jaar gemiddeld, en we doen het ook echt voor de lol. We hebben wel de mooiste repetitie ruimte van heel Nederland ! We repeteren gewoon in de grote en soms middenzaal van het Chasse Theater Hieronder zie je een Joe Toeb filmpje van wat nummer-idee├źn, eigen songs.